Over TOKO

De Locatie

Vroeger stond de Suikerfabriek bekend om haar productie van de welbekende vierkante suikerklontjes, maar tegenwoordig is het suikerterrein getransformeerd tot een bruisende plek met start-ups en gezellige horecagelegenheden. Dit ligt op de rand van een waterrijk natuurgebied, wat het extra bijzonder maakt. Het is een plek waar creativiteit en inspiratie samenkomen en TOKO is daar een perfect voorbeeld van.

TOKO is een gloednieuwe vergader- en evenementenlocatie, gelegen op het Suikerterrein in Groningen en is ontworpen door meubel- en interieurontwerper Melle Koot. Het gebouw en haar omgeving zijn al een kunstwerk op zich, en dat
wordt versterkt door de nadrukkelijke verbinding met muziek, film en kunst. De ruimte is met veel aandacht en zorg ingericht, waarbij er gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Tegelijkertijd fungeert het ook als een toonkamer voor lokale ontwerpen, waarbij alles handgemaakt is – van de houtkachel tot de comfortabele stoelen.

Bij binnenkomst ruik je de heerlijke geur van vers gebrande koffiebonen van Koffiestation en staat het door Martinus gebrouwen bier koud. Biologisch sap, frisdrank en thee in verschillende soorten waardoor er voor ieder wat wils is.

Studio Melle KootSHOPEXPOJAMCINEMA

De event ruimte

Onze eventruimte is volledig uitgerust voor een flexibele event- en vergaderruimte waar je een bijeenkomst tot 45 personen kunt hosten. Het is een inspirerende ervaring met deze eclectische vergaderloft en er is goede wifi, lekkere koffie, een whiteboard & flipover met tool-kit, een 75 inch smart-tv, en speakers die te bedienen zijn met je eigen telefoon. Daarnaast zijn er ook twee break-out rooms, een pantry en een zithoek. Het is geschikt voor vergaderen en trainingen van 6 tot 15 personen.
Daarnaast is de event-ruimte ook voor jamsessies, borrels en art-events voor maximaal 45 personen. De catering kan naar wens worden verzorgd door bijvoorbeeld Yamen Cuisine of Feelgood. De ruimte heeft een oppervlakte van 60 m2.

Bekijk de verschillende plattegronden