Locatie Onder de Linden ( under construction )

Onder de Linden

 

Bij TOKO zijn we enthousiast om jullie te informeren over onze samenwerking met Onder de Linden! Wij verhuren deze prachtige locatie op woensdag en donderdag, zodat je jouw evenementen in een sfeervol en monumentaal pand kunt hosten.

Onder de Linden is niet alleen een unieke plek, maar ook een restaurant dat uitblinkt in de aandachtige bereiding van gerechten. Steven en zijn team gebruiken de mooiste producten, waardoor de smaakbeleving werkelijk bijzonder is. Wij geloven dat dit een bijzonder perfecte aanvulling is voor elk event dat je organiseert in onze ruimte.

Daarnaast verzorgt Onder de Linden voor speciale gelegenheden ook het eten voor een lunch of diner in TOKO. Dit betekent dat je kunt genieten van hun culinaire creaties, afgestemd op jouw wensen, terwijl je een evenement host in onze sfeervolle ruimte.

De indeling van Onder de Linden is eenvoudig aan te passen, waardoor het geschikt is voor elk type evenement. Dankzij de authentieke schuifdeuren kunnen we de ruimte zowel groter als kleiner maken. Dit is ideaal voor het creëren van een intieme setting in kleinere groepen of voor het uitbreiden naar een grotere opstelling. Bovendien kan de bijbehorende tuin ook gebruikt worden, zodat gasten tijdens het programma heerlijk buiten kunnen zitten en genieten van de prachtige omgeving.

Als je kiest voor een evenement in Onder de Linden, dan kies je voor een combinatie van sfeervol interieur, geweldige service en culinaire hoogtepunten. Bij TOKO kijken we ernaar uit om jou te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring! Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden en om jouw evenement te plannen.

Via de knop “Nu aanvragen” geef je jouw wensen aan en maken wij een compleet voorstel.

 

 

 

 

De event ruimte

Onder de Linden is, naast een restaurant, ook volledig uitgerust voor groepsbijeenkomsten tot maximaal 56 personen. De ruimte biedt de volgende mogelijkheden:

  • Vergaderingen: 10-18 personen
  • Plenair: maximaal 24 personen
  • Diner/lunch: 10-56 personen
  • Terras: 56 zitplaatsen

Door de schuifdeuren ensuite is de ruimte flexibel in te delen, waardoor je eenvoudig kunt programmeren met bovenstaande mogelijkheden. Bijvoorbeeld, je kunt een dagprogramma in de Tuinkamer organiseren, afwisselend met een lunch of gevolgd door een diner in de Salon.

Bekijk de verschillende plattegronden