Locatie Pernikkel

Pernikkel

  • Te boeken voor op maandag en/of dinsdag. 
  • 10-40 personen 
  • Tegen hartje centrum stad Groningen
  • Huiselijke retro design sfeer. 

Waarom we zo van Pernikkel houden!

Bij TOKO zijn we ontzettend enthousiast over Pernikkel! Wat deze locatie voor ons zo bijzonder maakt, is de warme en gastvrije benadering van gastvrouw Maaike en haar geweldige team. Hun vriendelijkheid en zorgzaamheid zorgen ervoor dat elk evenement een unieke en persoonlijke ervaring wordt.

Maaike en haar team trekken alles uit de kast om ervoor te zorgen dat je je welkom en goed verzorgd voelt. Of het nu gaat om een intieme lunch of een groot feest, samen staan we altijd klaar om elk detail tot in de puntjes te regelen en jouw visie werkelijkheid te maken. Hun betrokkenheid en passie voor gastvrijheid zijn werkelijk een plezier om mee te maken.

Kortom, Pernikkel is meer dan alleen een evenementenlocatie; het is een plek waar je je op je gemak voelt en waar elk evenement met liefde en aandacht wordt verzorgd. 

Pernikkel haar kernwaarden zijn: 

Troepvrij: geen pakjes, zakjes, poeders en e-nummers. Gewoon zoals het hoort. Troepvrij eten is heerlijk en ook nog eens het beste voor je gezondheid. 

Huisgemaakt eten gaan hand in hand. We werken met verse en biologische producten. Alles voor het ontbijt, lunch, borrel en diner is huisgemaakt. Door onszelf of door een van onze partners.

Lokaal zaken doen is de norm. Zo steunen we de lokale economie. Al onze partners in Groningen en omgeving hebben hetzelfde doel: mooie, ambachtelijke producten van hoge kwaliteit.

​Zelf schrijft Pernikkel op haar website het volgende: 

Bent u op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst of vergadering? Zoek niet verder! Restaurant Pernikkel biedt de perfecte setting voor al uw zakelijke evenementen. Gelegen in het hart van de stad, combineert Pernikkel een sfeervolle ambiance met moderne faciliteiten, waardoor het de ideale plek is voor productieve en onvergetelijke vergaderingen.

Waarom kiezen voor Pernikkel?

Sfeervolle en inspirerende omgeving

Bij Pernikkel geloven we dat de omgeving een grote invloed heeft op de productiviteit en creativiteit. Onze ruimte is stijlvol ingericht met een warme, huiselijke sfeer die uw team helpt zich op hun gemak te voelen en open te staan voor nieuwe ideeën. De natuurlijke lichtinval en het groene interieur creëren een rustige en inspirerende omgeving, weg van de hectiek van het kantoorleven.

Voorzien van verschillende faciliteiten 

Onze vergaderruimte is uitgerust met faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Of u nu een kleine, intieme vergadering organiseert of een grotere bijeenkomst plant, wij hebben de ruimte en middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Lokaal, troepvrij en huisgemaakt eten

Wat is een vergadering zonder lekker eten en drinken? Bij Pernikkel zorgen we ervoor dat uw team niet alleen gevoed wordt met ideeën, maar ook met heerlijke gerechten. Onze chef-koks bereiden gezonde en smaakvolle maaltijden die uw energie op peil houden. Van een uitgebreid ontbijt tot een voedzame lunch en van snacks tot diner, wij verzorgen het allemaal. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen en allergieën.

Flexibiliteit en maatwerk

Geen twee vergaderingen zijn hetzelfde, en daarom bieden wij flexibele arrangementen die aangepast kunnen worden aan uw specifieke wensen. Of u nu een halve dag, een hele dag of zelfs meerdere dagen wilt boeken, wij stellen graag een pakket op maat samen. Onze gastvrije medewerkers staan klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw evenement, zodat alles vlekkeloos verloopt.

Gemakkelijke bereikbaarheid

Restaurant Pernikkel is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. We bevinden ons in het centrum, op loopafstand van diverse parkeergarages en openbaar vervoer opties. Hierdoor is uw team altijd snel en eenvoudig ter plaatse.

www.pernikkel.nl 

Via de nu aanvragen knop geef je aan wanneer en met hoeveel personen je wilt komen. 

De event ruimte

Onze eventruimte is volledig uitgerust voor een flexibele event- en vergaderruimte waar je een plenaire bijeenkomst tot 40 personen kunt hosten. Het is geschikt voor vergaderen en trainingen van 10 tot 25 personen.

De catering kan naar wens worden verzorgd van lunch buffet tot diner. De ruimte heeft drie levels, samen een oppervlakte van 120 m2.

Bekijk de verschillende plattegronden